Als zelfstandige specialist

in kaas heb je sterke concurrentie van supermarkten, winkelformules en groeiende online verkoop. Eisenga springt op de bres voor de zelfstandige kaasondernemer. Met ons uitgebalanceerde assortiment en onze effectieve programma’s bieden we je stevige concurrentiekracht met behoud van je eigen naam en identiteit. Wat voor kaasondernemer je ook bent.

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Kaasspeciaalzaken

We bieden een zeer breed assortiment als je een speciaalzaak hebt met kaas als belangrijkste product. Ook geven we je precies die extra kennis, verhalen en ondersteuning die je als kenner nodig hebt. Dat weten we uit ervaring. Daag ons maar uit…

Delicatessenwinkels

Als delicatessenwinkel wil je een uitgekiend assortiment kazen aanbieden. De lekkerste selectie van verfijnde smaken. Kazen met een verhaal die je perfect kunt presenteren. Daarvoor moet je bij Eisenga zijn.

Winkeliers met

kaas bijverkoop

Kaas is perfect extra omzetmaker als je bakker, slager of poelier bent of een groentewinkel of andere verszaak hebt. Wij helpen je om met een beperkt assortiment een zo breed mogelijk publiek te bereiken. We adviseren je graag.

Marktverkopers

We voelen ons sterk verbonden met markthandelaren, omdat we van oudsher zelf ook een aantal marktkramen exploiteren. We snappen dan ook precies hoe we jou als ondernemer het best kunnen faciliteren met een eigen assortiment, logistieke oplossingen en activaties.

Venters

Kaas verkopen aan de deur is een prachtig concept. Weer helemaal van deze tijd. Je wilt je klanten verwennen met de lekkerste kazen, waar je een goed verhaal bij kunt vertellen. We hebben veel ervaring met venters en zijn er op ingericht om jou optimaal van dienst te zijn.

Groothandels

Wil je als groothandel je klanten de beste kazen aanbieden. Dan staan wij als collega-groothandel voor je klaar. We laten kazen rijpen in ons eigen pakhuis en zorgen dat alles voor je voorradig is.

Kleine formules

We ondersteunen graag zelfstandige kaasondernemers die samen een inkoopcombinatie, keurmerk of winkelformule beginnen. We maken daarbij gebruik van onze ervaring met het ontwikkelen van formules, zoals de Kaasvoordeelshop. Hoe kunnen we jullie helpen?

Zelf een Kaasvoordeelshop beginnen? Neem contact op.

Online kaasverkopers

Een webshop naast je bestaande bedrijf of een 100% online kaaswinkel? Online liggen er mooie kansen voor kaasondernemers. We beschikken over specifieke expertise voor online kaasverkoop. Regel een adviesgesprek in één klik