Ondernemerschap

zit ons in het bloed. We doen onze zaken op een nuchtere, Friese manier. Recht door zee en afspraak is afspraak. Wij zetten ons in voor zelfstandige kaasondernemers die het maximale uit hun winkel, marktkraam, venterswagen of webshop willen halen. Hier hebben wij effectieve programma’s voor ontwikkeld.

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Onze verkoopbevorderende programma’s

Ondernemers

Programma

Een compleet en jaarrond programma met de beste ondersteuning voor zelfstandige kaasondernemers. Alles met behoud van je eigen naam en identiteit!

Overstap Service

Kies ook voor onze kazen en ondersteuningsprogramma’s. Met onze Overstap Service zorgen wij voor een naadloze overgang en een persoonlijk programma voor groei.

Starters Pakket

Zorg voor een vliegende start van jouw bedrijf. Met ons complete Starters Pakket heb je alles geregeld: advies, assortiment, presentatie, marketing, promoties, ……

Kaasliefhebbers

Kaasliefhebbers is een jaarrond activatie programma. Je kunt je klanten elk bezoek een bijzondere kaas laten ontdekken, professioneel inspelen op momenten en extra bijverkoop realiseren.

Activatiekalender

We bieden je continu nu interessante en effectieve activaties aan. Activaties rondom om onze eigen merken en activaties van partners. Dankzij onze activatie kalender weet je precies wat je kunt verwachten.

Kaasondernemers

Update

Samenwerken met Eisenga Kaasondernemers betekent intensief contact. We komen regelmatig bij je langs en houden je voortdurend op de hoogte van kansen, trends, ontwikkelingen en activaties via de Kaasondernemers Update.