Natuurlijk hebben we

als groothandel alle populaire buitenlandse kazen in ons assortiment. Maar we zijn voor jou als kaasondernemer ook altijd op zoek naar nieuwe ‘pareltjes’ uit bekende en minder bekende kaaslanden. Omgekeerd exporteren we onze eigen kazen en kaas van kleine kaasfabrikanten naar diverse landen.

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Import

Onze specialisatie is en blijft Hollandse kaas in alle smaken en soorten. Maar als ondernemer wil je natuurlijk ook smaakmakers uit andere landen aanbieden. Daarom zijn wij continu op zoek naar kaasspecialiteiten uit andere landen.

Als we een kaas vinden die echt de moeite waard is, kopen we deze voor een scherpe prijs in. Zo zorgen we dat jij je klanten regelmatig kan verrassen met unieke kazen van over de grens en er een mooie marge op kunt maken.

Direct contact

Ruud Eisenga: r.eisenga@eisengakaas.nl, +31 (0)6 – 51189324

Export

Wij zijn er trots op dat een groeiende groep kaasliefhebbers wereldwijd kan genieten van onze hoogwaardige kazen. Dankzij een goede en persoonlijke relatie met importeurs, handelaren, detaillisten en grossiers leveren we maatwerk op honderden, soms duizenden kilometers van Friesland.

Onze ondernemende mentaliteit en jarenlange expertise in het exporteren en vermarkten van kaas zijn belangrijke factoren in het succesvol opereren op de internationale markten. Zullen we de mogelijkheden eens bespreken?

Direct contact

Pieter Ate Kalsbeek: p.kalsbeek@eisengakaas.nl

Mark van Hunnik: markvanhunnik@gmail.com