Ondernemers Programma

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Samen je concurrentiekracht vergroten

Wat is er mooier dan consumenten het allerlekkerste product ter wereld aan te bieden: kaas!  Dit als zelfstandig ondernemer doen is een prachtig bestaan, maar is ook uitdagend. Want kaas kan je overal kopen. Waarom moet de consument het dan juist bij jou doen?

 Supermarkten en winkelformules zijn strak georganiseerd en hebben professionele marketing teams. Wat kan jij daar als zelfstandige tegenover zetten? Hoe zorg jij met het juiste assortiment, een verleidelijke presentatie en verkoopgerichte activiteiten dat de consument voor jou kiest? En voor jou blijft kiezen. Met het Ondernemers Programma van Eisenga heb je alle tools in handen om de concurrentiestrijd stevig aan te gaan.

Een compleet en jaarrond programma

Met het Ondernemers Programma werken we intensief samen als kaasondernemers onder elkaar. We kunnen je ondersteunen in elk aspect van je kaasondernemerschap. Met ons programma draai je voortdurend aan de juiste knoppen om de omzet en het resultaat van  je winkel, marktkraam of ventersbus te optimaliseren.

Assortiment Advies

Wat is het beste assortiment voor jouw bedrijf in jouw specifieke marktsituatie? Moet het een breed of een diep assortiment zijn. Zijn de juiste prijsniveaus afgedekt en heb je ruimte voor tijdelijk actieaanbod? Het perfecte assortiment is nooit af… We adviseren je en bieden je regelmatig concrete oplossingen aan.

Winkel Support

Heb je wel eens nagedacht over hoe de ‘klantreis’ eruit? Wat klanten ervaren als ze op je winkel, kraam of verkoopwagen aflopen of ervoor staan? Hoe kun je je winkel of kraam zo inrichten dat je nog meer gaat verkopen? Wat zijn belangrijke promo-plekken en waar moet je de klant verleiden? Samen stellen we jouw perfecte plaatje op en vullen deze in met effectieve presentatie- en promotiematerialen.

Verkoop Support

Onze account manager is er altijd voor je. Hij onderneemt als het ware een beetje met je mee. Waar liggen de groeikansen? Hoe doe jij het ten opzichte van concullega’s. Welke prijspromoties zijn slim en met welke acties kun je klanten verrassen? Samen plannen maken om structureel betere resultaten neer te zetten. En dan ook samen successen vieren.

Marketing & Activatie

Je mag ons beschouwen als je eigen marketing afdeling. We adviseren je hoe je jouw zaak nog beter in de markt kunt zetten. Hoe je meer bezoekers naar je winkel of kraam trekt. Hoe je zorgt dat bestaande klanten vaker terugkomen. En daar horen natuurlijk ook effectieve consumentenacties bij. Daar hebben we bijvoorbeeld Kaasliefhebbers voor bedacht. Daarnaast hebben we een activatiekalender vol leuke (seizoens)acties.

Wil je overstappen?

Wil je kaasondernemer worden?