Seizoen & smaak

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Altijd iets bijzonder lekkers te ontdekken!

Eisenga Kaasondernemers zorgt ervoor dat jij je klanten altijd iets nieuws kunt laten ontdekken. Dat doen we met een breed assortiment aan seizoenskazen en kazen met een bijzondere, onderscheidende smaak. Deze kazen laten wij ontwikkelen door de beste kaasmakers van Noord-Nederland.

Sommige van onze smakelijke kazen zijn het hele jaar door verkrijgbaar, zoals onze Notenkraker. Andere kazen zijn alleen in bepaalde seizoenen verkrijgbaar.

Type kaas

Kaas met verrassende smaken

Rol in assortiment:

seizoensproducten, voor consumenten die telkens iets nieuws willen proeven

Het assortiment

Notenkraker

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze heerlijke Hollandse kaas verrijkt met stukjes noten. De echte stukjes walnoot, hazelnoot en fenegriek geven de kaas een fijne, karakteristieke smaak.

Herfst kaas

Heerlijke Goudse seizoenskaas. Deze volle, romige kaas bevat heerlijke stukjes pompoen en bospaddestoel. Dat maakt deze kaas tot een echte smaakmaker voor de herfst.

Vragen kan altijd!

Bent u op zoek naar een kaas met een specifieke smaak of voor een bepaald seizoen? Neem dan contact met ons op. We hebben een zeer ruim assortiment of we kunnen een kaas op maat ontwikkelen (bij een bepaalde afname).