Noordrycker

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Een klassieke Gouda; ryck van smaeck

In het Westfriese Lutjewinkel staat een gerenommeerde kaasfabriek waar wij onze Noordrycker laten maken. Al sinds 1916 wordt hier de allerlekkerste Noord-Hollandse kaas gemaakt, herkenbaar aan het gouden zegel. Dit zegel visualiseert het eeuwenoude grootse vakmanschap en de wereldwijd bewezen topkwaliteit. En daarmee het bijzondere karakter van een van de beste kaasmakerijen van Nederland.

Ook onze Noordrycker wordt volgens de klassieke kaastraditie gemaakt. En dat proef je. Met 6 verschillende leeftijdsvarianten heb je voor nagenoeg alle smaakvoorkeuren van je klanten een passend aanbod. De lekkerste kaas waar klanten zeker voor terugkomen!

Type kaas

premium Gouda, 6 leeftijden

Rol in assortiment:

ideaal als hoofdmerk voor alle kaasliefhebbers

Het assortiment

Jong

Een zachte, jonge Noord-Hollandse Gouda kaas, die heerlijk mild en romig van smaak is. Een toegankelijke kaas die smelt op je tong.

Jong belegen

Noordrycker jong belegen heeft enkele weken langer gerijpt dan jonge kaas en heeft daardoor een intensere, meer zoute smaak.

Belegen

Deze belegen kaas, met een rijping van minimaal 3 maanden, is populair dankzij de romige en iets pittige smaak. Een echte smaakmaker.

Extra belegen

De extra belegen Noordrycker heeft minimaal een half jaar op de planken gelegen. De intense smaak is zeer rijk: romig, pittig. aromatisch en ietsjes zoetig.

Oud

Deze kaas heeft een karakteristieke pittige smaak, maar blijft toch romig. Door het ontstaan van zoutkristallen is de kaas lekker ziltig.

Brokkel

Heerlijke overjarige kaas met fijne zoutkristallen. De kaas heeft een robuust en pittig karakter. Deze brokkelkaas mag niet ontbreken op de borrelplank.

Ondersteuning & Activatie

Noordrycker is ‘ryck van smaeck’ en dat gaan we op de winkelvloer ook tot leven brengen met aantrekkelijke materialen en activaties. Hierin vertellen we het verhaal van de herkomst en de unieke smaakbeleving. Al met al zorgen we zo voor een hele rijke ervaring bij jouw klanten. Een ervaring die verkoopt!