Kaasmerken

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Je proeft dat het kwaliteit is

In het brede assortiment van Eisenga Kaasondernemers hebben we ook nog diverse andere merkkazen. Sommige zijn eigen merken, andere zijn merken van derden die wij als groothandel doorverkopen. Waar we veel energie van krijgen is het succesvol maken van kazen van kleine kaasfabrikanten en boeren die hun eigen kaas willen vermarkten.
Type kaas

diverse merken met uiteenlopende soorten kaas

Rol in assortiment:

meer variatie in kaasmerkbeleving

Het assortiment

Van Schier

Als u Van Schier in uw assortiment opneemt, draagt u je steentje bij aan het beschermen van Nationaal Park Schiermonnikoog en de Wadden te beschermen als Unesco Werelderfgoed. De boeren maak heerlijke kazen met de karakteristieke smaak van het eiland.

Gustavo

Deze Hollandse kaas heeft prachtige zoutkristallen en een lekkere pikante smaak. Gustavo heeft dat karakteristieke zoetje dat je vaak bij Italiaanse kazen proeft. De mooie combinatie van hartig en zout en de perfecte rijping maakt deze kaas bijzonder temperamentvol.

Isabella

Isabella smaakt mild en vol, maar pas op: ze heeft zo’n romige smaak dat deze knappe Isabella je snel verleidt. Proef haar, sluit je ogen en geniet van het beste wat er uit Nederland komt! Romig, vol en een tikkeltje pikant: dát is Isabella!

Maasdam

De Maasdam is een kaas met een wat zoete nootachtige smaak. Maasdam is te herkennen aan de grote ‘ogen’, dat zijn de grote gaten in de kaas. Daarnaast heeft deze kaas een unieke zoete smaak.