Eisenga select

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Onze selectie van beste kaasfabrieken van het noorden

In het noorden van Nederland, het vroegere Friese rijk, staan diverse kaasfabrieken. Allemaal maken ze kaas van melk van koeien die grazen op het vruchtbare, zilte land dat we ooit veroverden op de zee. En dat geeft de kaas een heerlijke en karakteristieke smaak. Eisenga selecteert van al deze kaasfabrieken de lekkerste premium Gouda kazen. En daarmee stellen we het Eisenga Select assortiment samen, met maar liefst 8 leeftijdsvarianten.

We hebben elke leeftijdsvariant een eigen nummer gegeven. Hoe ouder de kaas, hoe hoger het nummer. Makkelijk toch? Zo kunnen uw klanten hun favoriete kaas heel makkelijk onthouden en opnieuw bestellen. ‘Doe mij maar weer een kilootje van nummer 4. Succes verzekerd!

Type kaas

premium Gouda, 8 leeftijden

Rol in assortiment:

ideaal als hoofdmerk voor alle kaasliefhebbers

Het assortiment

Nummer 1:

extra mild

Milder en zachter wordt het niet. Onze allerjongste is minder zoutig en heeft toch een mooie, romige smaak.

Nummer 2:

mild jong

De boterzachte smaak zorgt ervoor dat nummer 2 ook voor de beginnende kaaseter een aangename smaak heeft. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen dus.

Nummer 3:

jong belegen

Na een rijpingsperiode van 8 tot 10 weken onze nummer 3 perfect op smaak. De zachte en goed snijdbare textuur maakt deze kaas tot de ideale plak voor ieder moment van de dag.

Nummer 4:

belegen

Dit is de meest verkochte variant. Deze populariteit dankt nummer 4 aan de licht pittige bite in combinatie met een ongekend smeuïg karakter. Een echte allemansvriend!

Nummer 5:

pikant belegen

Na een rijping van 5 tot 6 maanden is nummer 5 een pikante kaas met een romige smaak en fijne structuur. lekker op brood en bij de borrel. Een veelzijdig kaasje.

Nummer 6:

extra belegen

Onze nummer 6 mag met recht een pittige kaas genoemd worden. Hij heeft een stevige bite, maar is door zijn korte pekelperiode opvallend toegankelijk van smaak.

Nummer 7:

oud snijbaar

Na een jaar rijpen is deze kaas onvoorstelbaar vol van smaak met prachtige zoutkristallen. Door de unieke structuur is nummer 7 nog goed snijdbaar met de kaasschaaf.

Nummer 8:

oud brokkel

Nummer 8 is een prachtige oude kaas die zeker 2,5 jaar heeft liggen rijpen. Het heeft een intens rijk aroma en grote kristallen. De volmaakte brokkelkaas!

Ondersteuning & Activatie

Met Eisenga Select kun je jouw klanten een brede range aan premium Gouda kazen aanbieden. Het unieke nummerconcept is een handige tool bij je advies en verkoop. Daar gaan we je bij helpen met handige winkelmaterialen die de nummers van de kazen uitlegt. “Wat is jouw favoriete nummer?” Daarbij reiken we je ook regelmatig activaties aan waarmee jij je klanten kunt verleiden om Eisenga Select te proberen of juist een van de nummers te promoten.