Boer’n Kaas

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Kaas rechtstreeks van de boerderij

Kaas van de boer mag natuurlijk niet ontbreken in je assortiment. Hiermee kun je jouw zaak nog beter onderscheiden. Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment met de lekkerste boerenkazen, gemaakt van echt rauwe melk. We werken samen met verschillende zelfkazende boeren uit het noorden van het land. Elke boer heeft zijn eigen specialiteit en dat proef je.

Onze eigen Boer’n kaas lijn is er in 5 leeftijden en in enkele kruiden varianten. Daarnaast voeren we aantal andere ‘boeren merken’ die echte smaakmakers voor je assortiment zijn.

Type kaas
rauwmelkse kaas en gethermiseerde boerderijkaas
Rol in assortiment:
voor consumenten die willen weten waar hun kaas vandaan komt

Het assortiment

Boer’n kaas

leeftijden

Onze Boer’n kaas is een complete range: romig jong, mild belegen, pikant belegen, oud en overjarig. Perfect om naast Noord-Hollandse Gouda te voeren.

Boer’n kaas

bieslook-selderij

Deze handgemaakte boerderijkaas heeft een bijzonder kruidig aroma door de smaak van selderij. Verder proef je tonen van bieslook, paprika en knoflook.

Boer’n kaas

fenegriek

De smaak van deze boerderijkaas doet je denken aan walnoten, maar is door de fenegriek krachtiger en kruidiger. Fenegriek is inmiddels een populaire kaassmaak.

Boer’n kaas

olijf-tomaat

De prachtige kruidenmix van gedroogde zontomaatjes, zwarte olijven, basilicum en knoflook geven deze boerderijkaas een zomerse smaak.

Boer’n kaas

van familie Langeveld

Ambachtelijk gemaakte belegen kaas volgens een authentiek familierecept. Met liefde voor koeien en de natuur bereid. Dat proef je aan de romige, rijke smaak.

Tynjetaler

Deze populaire gatenkaas wordt bereid uit zelf gepasteuriseerde melk. Door zijn uitgesproken smaak is Tynjetaler zeer geliefd op de borrelplank en in de kaasfondue.

Riperkrite

De Friese kaasboerderij De Deelen ligt bij natuurgebied De Ripen. Riperkrite is een heerlijke kruidenkaas met bieslook, selderij en knoflook. Regionaal genieten! Verkrijgbaar verschillende smaken en formaten.

Sedurre

Deze boerderijkaas staat bol van Italiaanse verleiding. De Italiaanse kruiden zijn verrijkt met peppadew en een vleugje truffel. Mama mia wat lekker!

Tartufo

De combinatie van intens smeuïge Hollandse boerderijkaas met aromatische Italiaanse truffel geeft een ongekende smaaksensatie die je je klanten niet wilt onthouden.

Ondersteuning

Natuurlijk wil je jouw assortiment smaakvolle boerderijkazen net zo smaakvol presenteren aan je klanten. Dat kan met de promotiematerialen die wij per kaasconcept beschikbaar hebben.