hier moet nog een keyvisual komen…

Starters Pakket

We staan voor je klaar!

0516 - 431 672

info@eisengakaas.nl

Klaar voor een vliegende start?

Ben je bezig om je eigen kaasonderneming te beginnen of ben je dit van plan? Dan moeten eens om tafel. Want als ondernemende kaasgroothandel kunnen wij je adviseren, ondersteunen en faciliteren bij de start van je eigen bedrijf. We hebben speciaal hiervoor een Starters Pakket samengesteld.

Kennismaking:
kaasondernemers onder elkaar

In een of meer gesprekken leren we elkaar kennen, zodat we precies weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Ondernemingsplan:
advies en concretiseren

Heb je al een ondernemingsplan of wil je er een gaan schrijven? We helpen je graag, zodat je voor alle aspecten een concrete invulling hebt.

Start-up:
je bedrijf komt tot leven

Zodra je een pand hebt en de eventuele financiering rond is, kun je aan de slag. Wij staan je bij met raad en daad op het gebied van assortiment, inrichting, presentatie en marketing.

Openingscampagne:
de eerste klap is een daalder waard

Zodra je los kunt, moet je zorgen dat alle potentiële klanten weten dat je er bent en komen kennis maken met je bedrijf. Wij ondersteunen je daarbij.

Ondernemers Programma:
een programma op maat

Ook voor jouw onderneming richten we een Ondernemers Programma in, zodat je na de openingsperiode kunt doorpakken en klanten aan je kunt binden.

Overstap Bonus:
budget voor materialen

Afhankelijk van de afspraken en de producten die je afneemt, stellen we een budget beschikbaar dat je kunt besteden aan verkoopbevorderende winkelmaterialen.

Starten met een kennismaking

Het is verstandig om met meerdere groothandels kennis te maken en een partner te kiezen waar jij het beste gevoel bij hebt. Ondernemen is immers ook vertrouwen op je onderbuik.

Zullen we eens afspreken? Neem dan contact op met Ruud Eisenga: r.eisenga@eisengakaas.nl